STUDIE EN LATER

In 1998 studeerde ik aan de Radboud Universiteit Nijmegen af als bedrijfseconoom. Een mooie en afwisselende loopbaan van twintig jaar volgde. Bij verschillende organisaties deed ik in verschillende rollen aanzienlijke werkervaring op. In 2018 koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap.

CORPORATIES

De afgelopen negen jaar was ik als directeur werkzaam binnen de corporatiebranche. Ik ken de verschillende processen binnen woningcorporaties als mijn spreekwoordelijke broekzak. Van de primaire processen rond bijvoorbeeld verhuur of wijkbeheer tot de strategische beleids- of financiële processen. Maar ook met allerhande andere bedrijfsvoeringsprocessen ben ik vertrouwd.

Voordat ik als zelfstandige startte, werkte ik bijna vier jaar bij Woningcorporatie Zayaz in Den Bosch. Daarvoor was ik ruim vijf jaar werkzaam bij Talis in Nijmegen. Nog verder terug in de tijd vervulde ik verschillende managementrollen bij advies-, uitbesteding- en implementatieorganisaties.

"Mark is een bevlogen inspirator voor bedrijfsontwikkeling en groei in de breedste zin van het woord. Bij Zayaz heeft hij de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het écht in praktijk brengen van onze sturingsfilosofie. Door uit te dagen, te prikkelen en te confronteren waar nodig. Door zijn warme persoonlijkheid blijft hij in verbinding met medewerkers zonder daarbij de bedoeling van de organisatie uit het oog te verliezen."
Saskia Leferink
Saskia Leferink
Manager Wijken

Sinds mijn start als zelfstandig ondernemer heb ik diverse opdrachten vervuld bij onder andere Omnia Wonen in Harderwijk en Woonbedrijf Eindhoven. 

Daarnaast ben ik sinds 2018 ook Voorzitter van de Raad van Toezicht bij het Gasthuis in Millingen.

PERSOONLIJKE GROEI

Investeren in jezelf en persoonlijke groei zijn belangrijk. Daarom volgde ik enkele jaren geleden de leergang persoonlijk leiderschap bij Guy Honnée in Nijmegen. En werkte ik de afgelopen twee jaar intensief samen met organisatiecoach Jeanette Koekkoek van Zinkracht. Deze samenwerking zetten wij samen nog steeds voort.