MARK HUT PROFESSIONEEL

Onder de naam ruimtegeven help ik woningcorporaties met verschillende vraagstukken rondom organisatieontwikkelingen.

Daarnaast adviseer ik op thema’s rond strategisch beleid, financiën, verhuur, sociaal beheer en bedrijfsvoering. Ik streef voortdurend naar het toevoegen van waarde, met veel aandacht en ruimte voor de mens en de omgeving.

Midden in de organisatie, tussen de mensen. Hier kom ik het beste tot mijn recht. Ik geloof in de kracht van het individu en samenwerken. Ik houd ervan anderen energie en perspectief te geven. Wat drijft mensen? Waar lopen ze tegenaan? Wat maakt dat ze dingen doen zoals ze die doen? Ik ben een soepele gesprekspartner op alle niveaus, zowel binnen als buiten een organisatie. Ik spreek graag, maar luister nog liever.

Mijn manier van leidinggeven/aansturen mag je gerust losjes noemen. Door mensen de ruimte te geven, ontstaat er weer zin en plezier in het werk. Het is bijna als Red Bull: de mensen krijgen weer vleugels. Vriendelijk, geïnteresseerd, rustig, kleurrijk en doortastend. Zo omschrijven anderen mij. Eerlijkheid en duidelijkheid heb ik hoog in het vaandel staan. Dat bied ik, maar verwacht ik ook van de ander. En kunnen we elkaar beloven ook voldoende te lachen? Want een flinke dosis humor en relativering brengt altijd lucht.

MARK HUT PRIVE

Die verschilt niet heel erg van de professionele Mark Hut. Ook hier ben ik het liefst onder de mensen. Mensen die mij dierbaar zijn: mijn gezin, familie en vrienden. Geluk zit in kleine dingen. Samen met mijn vrouw de puzzel in de krant oplossen. Bordspelletjes met de kinderen spelen (en die jammerlijk verliezen). Lange wandelingen en diepe gesprekken met goede vrienden. Het is allemaal bijzonder. Maar ik ga ook graag in mijn eentje hardlopen.