Alleen ga je snel. Samen kom je verder. Het is misschien een cliché. Maar het is er wel eentje waar ik heilig in geloof. Krachten bundelen, kennis delen en samen ontwikkelen: het is een verrijking. Niet alleen voor mij persoonlijk, maar ook voor de klant. Daarom werk ik graag met anderen samen.

  Jeanette Koekkoek – Zinkracht

  Jeanette begeleidt mensen en organisaties in de zoektocht naar essentie – daar waar je werkelijk van bent en voor staat – én weet dit door te vertalen naar de dagelijkse praktijk.
  Ze is werkzaam als coach en trainer. Daarnaast begeleidt ze teams en organisaties.
  Samen met Jeanette ontwikkel ik een leergang voor bestuurders en/of toezichthouders. Deze leergang beantwoordt concreet wat nodig is om te kunnen werken met bezieling en beheersing.

  Peter Baetsen- Woord&Daed

  Peter weet snel de essentie van complexe problemen te doorgronden, daar begint het voor hem mee. Dan gaat het over maatschappelijke problemen waarvoor de oplossing bij meerdere partijen ligt, zoals armoede en huisvesting van kwetsbare bewoners. Hij combineert allerlei methodieken die samen een op maat gesneden proces opleveren. Hij zorgt tevens voor de acties die nodig zijn om verbeteringen in gang te zetten. De samenwerking met Peter richt zich voornamelijk op inhoudelijke sectorverkenningen en op onderlinge inspiratie en intervisie.

  Karin Veenendaal

  Karin heeft mij ondersteund bij het maken van de foto’s en de teksten op deze site. Ze is een fotograferende schrijver en een schrijvende fotograaf.
  Wat ze ook doet, het gaat haar altijd om de kern. Die vangt ze graag in rake foto’s en klare taal. Karin verstaat mijn visie en weet dit goed om te zetten naar passende taal.