STUDIE EN LATER

In 1998 studeerde ik aan de Radboud Universiteit Nijmegen af als bedrijfseconoom. Een mooie en afwisselende loopbaan van bijna 25 jaar volgde. Bij verschillende organisaties deed ik in verschillende rollen aanzienlijke werkervaring op.

CORPORATIES

De afgelopen veertien jaar was ik als directeur werkzaam binnen de corporatiebranche. Ik ken de verschillende processen binnen woningcorporaties als mijn spreekwoordelijke broekzak. Van de primaire processen rond bijvoorbeeld verhuur of wijkbeheer tot de strategische beleids- of financiële processen. Maar ook met allerhande andere bedrijfsvoeringsprocessen ben ik vertrouwd.

Na een korte periode van 2 jaar als zelfstandige werkte ik 3 jaar bij Woningcorporatie Vivare in Arnhem. Daarvoor werkte ik bijna vier jaar bij Woningcorporatie Zayaz in Den Bosch en eerder ruim vijf jaar werkzaam bij Talis in Nijmegen. Nog verder terug in de tijd vervulde ik verschillende managementrollen bij advies-, uitbesteding- en implementatieorganisaties.

In mijn tijd als zelfstandig ondernemer heb ik diverse opdrachten vervuld bij onder andere Omnia Wonen in Harderwijk en Woonbedrijf Eindhoven.

Daarnaast ben ik sinds 2018 ook Voorzitter van de Raad van Toezicht bij het Gasthuis in Millingen.

PERSOONLIJKE GROEI

Investeren in jezelf en persoonlijke groei zijn belangrijk. Daarom volgde ik enkele jaren geleden de leergang persoonlijk leiderschap bij Guy Honnée in Nijmegen. En werkte ik de afgelopen twee jaar intensief samen met organisatiecoach Jeanette Koekkoek van Zinkracht. Deze samenwerking zetten wij samen nog steeds voort.